- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majbritt Jensen – projektlederen bag Biler for Alle – og adm. dir. Per Temmesen, Land Rover Danmark glædede sig over succes’en med drømmebilerne. Foto: Vivi Siiger.


Biler for Alle:

De kan det dér i Herning


Tekst: Søren Clauding – 1. november 2007

Foto: Vivi Siiger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biler for Alle i Herning blev en kæmpe succes. Forud for årets største bilshow i Danmark – som faktisk også er Skandinaviens største bilshow i år anslog projektleder Majbritt Jensen at 50.000 gæster var realistisk – det var også succeskriteriet og sådan blev det: 51.640 bilglade danskere besøgte Messecenter Herning i de blot fire dage, show’et varede.

 

Yderligere små 1000 gæster havde taget forskud på glæderne. Onsdag aften – inden udstillingen officielt slog portene op torsdag formiddag – afholdte Fiat et stort arrangement primært for forhandlere og deres medarbejdere og Messecenter Herning var selv vært for 450 gæster med pengepungen i orden: De blev inviteret til middag og forpremiere i hallen for drømmebiler – et nyt initiativ fra arrangørernes side.

 

”En af grundene til succes’en er opbakningen fra de danske bilimportørers side,” fortæller Majbritt Jensen. ”Det er ikke kun forhandlerstande, vi ser rundt om på messen, bilimportørerne er der med det aller nyeste indenfor bilverdenen. Det trækker publikum.”

 

Der var også stor tilfredshed med drømmebilsafdelingen:

 

”En af gæsterne onsdag aften var meget glad for at se de mange spændende Mercedes, Lexus, Ferrari, Porche, Lamborghini og Maseratier,” smiler adm. dir Per Temmesen fra Land

Rover Danmark. ”Men henne hos os så han en bil, som han måske også kunne finde på at købe!” Sådan er drømme så forskellige…

 

Land Rover var i Drømmebilshallen, hvor kriteriet var en købspris på danske nummerplader over 1 million, repræsenteret med en Range Rover Sport.

 

Også Honda var i Herning med biler i million-klassen. Honda Legend koster lige omkring en million kroner – men den danske importør havde valgt ikke at være blandt de øvrige drømmebiler.

 

”Ved at lade bilen stå hos os har vi mulighed for at fortælle kunderne om den – det ville vi ikke kunne, hvis vi havde sat den over i drømmebilshallen,” forklarede Michael Lund fra Honda Motor Europe Danmark.

 


Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt