- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kia cee'd har verdenspremiere på Paris Motorshow netop nu – den kommer til Danmark næste forår og lanceres med markedets bedste fabriksgaranti.


Paris Motorshow:

Kia fortsætter i topfart - verdenspremiere på cee'd


Tekst: Søren Clauding - 6. oktober 2006

Foto: Vivi Siiger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kia lancerer den ene nye bil efter den anden i år og sætter handling bag ordene, når den koreanske fabrik lancerer den helt nye Kia cee'd på de europæiske markeder. Bilen, som har verdenspremiere netop nu på efterårets store internationale biludstilling i Paris, er ikke bare en moderne, kompakt mellemklassebil, der nok skal blive populær hos de danske bilkøbere. Kia cee'd er også starten på en markant kvalitetsforbedring.

 

Kvalitetsforbedringen dokumenteres ved, at Kia Motors simpelthen giver 7 års fabriksgaranti på Kia cee'd herunder 5 års fabriksgaranti på hele bilen og 7 år på motor og transmission – dog begrænset til et maksimalt kilometertal på 150.000 km. Desuden øger Kia rustgarantien – dvs. garanti mod gennemtæring – til 10 år


 

Sportsudgaven af Kia cee'd - Kia Pro_cee'd - har også verdenspremiere på Paris Motorshow men er endnu ikke klar til serieproduktion.


 

Foruden den nye Kia cee'd, som forventes at blive introduceret i Danmark tidlig næste forår – og

iøvrigt også kommer i en stationcar udgave – har Kia i Paris desuden verdenspremiere på en særlig sportsversion af Kia cee'd. Den er baseret på cee'd, men har et mere markant, sportsligt udtryk plus naturligvis kun en enkelt dør i hver side. Men endnu er der tale om en såkaldt konceptbil – om end vejen fra koncept til serieproduktion næppe behøver at være særlig lang.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt