- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geneve Motorshow: Nyt fra nær og fjern


Tekst: Søren Clauding - Fotos: Vivi Siiger - 18. marts 2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toyota afprøvede publikums reaktion på den smarte lille Urban Cruiser. Bilen er en mini-SUV i stil med den nye Suzuki SX4. Men der er endnu kun tale om et konceptkøretøj med visse næsten ekstreme designdetaljer.


 

Lyt til Anders Bruun - bestyrelsesformand i Interdan koncernen om Chevrolet

Den danske Interdan koncern får mange nyheder på programmet i den kommende tid. Bl.a. Chevrolet Captiva (ovenfor) - en rummelig SUV - og Chevrolet Epica (nedenfor) - en luksuøs mellemklassebil. Desuden præsenterede Mitsubishi et bud på et come back til Galant modellen - selvom den nok kommer til at hedde noget andet (nederst).

 

 

Mazdas verdensnyhed på Genève Motor Show var en særlig højtydende udgave af Mazda 3 - MPS. Bilen har ikke færre end 255 hestekræfter - regner man i hvert fald med at den får, for den er ikke færdigudviklet. MPS betyder Mazda Performance Series og det indebærer simpelthen høj ydelse og sublime køreegenskaber. Foto: Vivi Siiger


 

Lyt til Henrik Hagen - Informationschef hos SMC om Concept A

Volkswagens Concept A er et cool indslag blandt de mange konceptbiler i Genève. Den er en stor cross-over, en mellemting mellem en sportsvogn og en terrængående SUV. Bilen mangler B-stolpen (midterstolpen mellem for- og bagdør) og har forkromede letmetalhjul.


BMW havde fokus på sport i Genève. En af nyhedernes er en upshinet version af Z4 Roadster. Fronten har fået et regulært facelift.

Klik på foto og lyt til Jannick Friis, adm direktør hos BMW Danmark om den nye BMW Z4

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt