- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toyota Land Cruiser


IAA - Frankfurt Motor show 2017: Toyota


Af Søren Clauding - september 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toyota havde flere nyheder på dette års Frankfurt Motor Show. Mest iøjefaldende var verdenspremieren på den nye Toyota Land Cruiser, ikonet blandt offroader, som trods en vis lighed med forgængeren er kraftigt opdateret.

 

Man præsenterede også en koncept-version af C-HR, Toyota C-HR Hy-Power Concept, hvor det mest handlede om hybrid drivlinen, hvor det er idéen, at man ikke blot skal kunne vælge mellem hybrid eller ikke hybrid. Vælger man hybrid drivlinen vil der være flere kombinationsmuligheder mellem forbrændingsmotor og el-motor og også mulighed for at vælger nogle højtydende varianter.

 

Hør her, hvad Anders Tystrup, Pressechef hos Toyota i Danmark, fortæller om nyhederne (uddrag af Motorradioen):

 

Interview på IAA: Anders Tystrup

 

Anders Tystrup.


Interviewet kan streames eller podcastes ligesom hver uges Motorradioprogram.


Link til Importøren


Eksklusiv samtale med

forsknings- og udviklingschef

 

På Frankfurt Motor Show havde vi anledning til eksklusivt at drøfte spørgsmålet om Toyotas tilgang til elektrisk drift med ingen ringere end chefen for Toyotas forsknings- og udviklingsafdeling indenfor hybrid teknologien og el-drift, Vice President Gerald Killmann

 

I samtalen, som alene kan høres her på Motorsiden.dk, springer vi ind, hvor Gerald Killmann er i færd med, at forklare fleksibiliteten i den batteri teknologi, som Toyota anvender i deres nuværende hybridbiler, ud fra filosofien, at Toyota allerede producerer el-biler. Af praktiske årsager, fordi det stadig tager upraktisk lang tid, at oplade et batteri til en køretur, har man valgt indtil videre at kombinere el-driften med en benzinmotor, som sikrer, at man aldrig går i stå, så længe, der stadig findes et tæt netværk af tankstationer.

 

Også Toyotas satsning på brint teknologi berøres. Det handler mest om, at i det øjeblik, det er nødvendigt, vil Toyota på kort tid kunne omdanne enhver af deres biler til ren el-drift.:

 

Samtale på IAA: Gerald Killmann

 

Gerald Killmann.

 

 

Cockpittet i den nye Toyota Land Cruiser.


Toyota C-HR Hy-Power Concept:

 

 

 

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt