- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kort test: Opel Vivaro Combi

Opel Vivaro skaber succes


Af Søren Clauding - 4. juli 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I forbindelse med de første internationale prøvekørsler af den nye Opel Zafira på vejene vest for Frankfurt i Tyskland, benyttede Opel fornuftigt nok anledningen til også at slå et ekstra slag for den rummelige Opel Vivaro. I løbet af de sidste år har man nemlig gjort en målrettet indsats for at give varebilen, som også kan fås som 9-personers ”Combi” minibus, det samme løft, som resten af modelprogrammet har fået. Med en salgsfremgang på 38 procent i 2015 i forhold til året før og en markedsandel på 13,8 procent er man selv ganske tilfreds med resultatet.

 

Opel Vivaro er blevet til i et samarbejde med Renault, og det har man givet vis haft glæde af, for den franske producent er ikke dårlig til den slags biler. Derved har begrebet alsidighed også hurtigt fået hjul at køre på, og det genspejles direkte i det store udvalg af varianter.Lavt støjniveau og udmærkede køreegenskaber

Vi benyttede anledningen til at tage en hurtig prøvetur i den 5,4 meter lange 9-personers udgave, som udmærker sig ved udmærkede, om end lidt stive varebilsagtige køreegenskaber – dens ophav fornægter sig trods alt ikke. Men det lave støjniveau var bemærkelsesværdigt og overalt er pladsforholdene fremragende.

 

Som kassevogn koster den billigste Vivaro 197.928 kroner og for 510.000 kroner kan man komme i besiddelse af Combi-versionen til persontransport på hvide danske nummerplader. Bilen er 1,97 meter høj og findes med en totalvægt på 2,9 tons. Desuden har Vivaro Opels nyeste IntelliLink infotainment system, der ligesom i Zafira styres fra en 7” farveskærm. Man disponerer bl.a. over det avancerede Navi 80 navigationsanlæg.


Link til importøren


Andre Opel prøvekørsler – find dem hér >>>


 

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt