- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASX Concept viser hvordan man kan forvente at den næste generation ASX kommer til at tage sig ud.


2016 Genève Motor Show:

Mitsubishis iøjefaldende nyheder


Af Søren Clauding - april 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi eX-Concept er Mitsubishis bud på en elektrisk crossover, og den har opnået stor opmærksomhed siden den første gang blev vist, meget naturligt, på Tokyo Motor Show i 2015. Også på Genève Motor Show først i marts oplevede den berettiget opmærksomhed, ikke mindst fordi den sender et signal om hvor Mitsubishis design bevæger sig hen.

 

Hos Mitsubishi forklarer man, at eX-Comfort er baseret på den elegance og den kraft, som man oplever i Lancer Evolution, kombineret med den rummelighed, som ses i ASX og den raffinerede oplevelse, det er at køre Outlander PHEV, altså den elektriske udgave af Mitsubishi Outlander.

 

EX-Comfort skulle være god for en rækkevidde på små 400 kilometer og derudover er den udrustet med al tænkelig moderne teknologi. Sidespejlene er små bagud vendte kameraer og der er konstant forbindelse til det æterbårne internet.

 

På Genève Motor Show viste Mitsubishi også to nye konceptbiler, den ene udsprunget af ASX crossoveren og den anden af L200 pickup. L200 er som bekendt netop bragt på markedet i en helt ny generation, så L200 konceptet er nok mest et designstudie, omvendt giver ASX konceptet et klart signal om hvordan den næste ASX kan forventes at se ud.


 

Mitsubishi eX Concept var eye-catcheren på Mitsubishi standen i Genève.

 


Space Star i en kraftigt faceliftet udgave er ikke uinteressant i Danmark, for danskerne er vilde med den nye kompakte Space Star med den gode 5-års garanti.


Link til importøren

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt