- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DTC: Henrik Lundgaard i Chevrolet


Tekst: Søren Clauding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den tidligere Rally-Europamester og nuværende DTC kører, Henrik Lundgaard skifter til Chevrolet i 2007. Den sensationelle nyhed kom efter at Lundgaard i en periode havde kørt BMW efter sit langvarige samarbejde med Toyota.

 

Chevrolet havde ellers sikret sig en opsætning for 2007, der bl.a. inkluderede Jesper Carlsen, men da det blev klart, at han ikke kunne fremskaffe de nødvendige sponsorater blev der en plads ledig og det skete på et tidspunkt, hvor Lundgaard endnu ikke havde sine aktiviteter for 2007 på skinner.

 

Det er meningen at Henrik Lundgaard ikke blot skal køre en Chevrolet i Danish Touring Car Championship i 2007, men også bistå ved udviklingen af Chevrolet bilerne, der debuterer i årets mesterskab.

 

I forvejen er Chevrolet aktiv i WTCC – Verdensmesterskabet for standardvogne – hvor teamet trods store fremskridt ikke er på niveau med de VM-vindende BMW’er. Derfor er det

også urealistisk at Lundgaard og Chevrolet vil kunne blande sig i topstriden i DTC. Alligevel forventer teamet, Perfect racing, der varetager Chevrolets interesser i DTC, at kunne være med i toppen henimod slutningen på sæson’en.

 

”Henriks professionalisme og perfektionisme stiller nogle krav til teamet. Derfor ser vi det som en cadeau til vores arbejde, at han vil køre for os. Henrik er jo imponerende til at køre mod stopuret, så vi glæder os virkelig til at se ham lægge pres på konkurrenterne, når der skal køres om startplaceringerne. Det bliver vores første målestok, når vi starter sæsonen”, siger Michael Klostermann fra Perfection-Racing, der skal løfte Chevrolet Motorsport Danmarks ambitioner om at vinde DM i løbet af tre år.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt                                Web-design: SRP