- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robbin Harms vil være 100 procent klar til næste års Supersport verdensmesterskab, hvor han forventer at kæmpe om VM-titlen.


Robbin Harms:

Nu gælder alting 2008


SRP - 20. september 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med en frisk kontrakt i hånden og fuld fabriksstøtte fra Honda i 2008 satser Danmarks bedste road-racing kører, Robbin Harms på VM-titlen i Supersport. Indtil da holder Harms pause, så han er 100 procent klar til VM-kampen næste år.

 

Kontrakten med det svenske Stiggy team er blevet forlænget efter en sæson, hvor Robbin Harms klart har dokumenteret, at han kunne følge med i toppen af VM. Den 26-årige dansker har i år været på podiet ved flere lejligheder – og på Donington Park i England var han endda mindre et sekund fra vinderen, Kenan Sofuoglu, der siden har vundet verdensmesterskabet i år.

 

En Top-3 placering i VM, som var sæson-målet i år, hvor teamet kun har opnået delvis fabrikssupport, gled dog udenfor rækkevidde efter nogle uheldige styrt, der satte Robbin Harms ud af spillet.

 

”Jeg lå en overgang på tredjepladsen og var nr. 4 i VM inden styrtet under træningen til det seneste løb, som fandt sted på Lauzitsring i Tyskland,” siger Robbin Harms. ”Her var jeg så uheldig, at beskadige min skulder – den samme som tidligere på året


havde fået et par ordentligt knæk, bl.a. på Monza banen i Italien. Skulderen er i alt gået af led tre gange i år, den skal opereres sidst i september og jeg er derfor tvunget til at trække mig ud af sæson’ens to sidste løb. Det klogeste i den nuværende situation er at få skulderen 100 procent klar igen og det kræver dels nogle operative indgreb, dels nogle måneders hvile.”

 

”Men vores indsats, både min og teamets, har trods styrtene alligevel båret frugt. Teamet har foruden fuld fabriksstøtte næste år sikret sig en sponsorkontrakt for 2008, som giver os mulighed for at teste både op til sæson’en og hen over året,” siger Robbin Harms.

 

”Derfor er det ikke blot realistisk, men vores klare mål til næste år at kæmpe om VM-titlen, så nu gælder alting 2008,” slutter Robbin Harms.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt                                Web-design: SRP