- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017

på Motorsiden.dk

 

Op til og under årets 24-timers løb i Le Mans bringer vi aktuelle historier fra Le Mans >>>

24 timers Le Mans på Motorsiden præsenteres  TOYOTA HYBRID, DUNLOP og TOTAL


David Heinemeier Hansson ligger til en podieplacering totalt i 24-timers Le Mans.


2017 24-timers Le Mans: Slutspurten


Af Søren Clauding - søndag 14:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis ikke erfaringen talte med, ville man kunne konkludere, at Porsche lige om lidt tager sin 19. sejr i verdens mest berømte motorløb. De fører i hvert fald 24-timers Le Mans men har også selv været ramt af problemer undervejs, ligesom rivalerne fra Toyota har været det.

 

Faktisk er den eneste årsag til, at Porsche med nr. 2, som for kort tid siden og som forventet overtog føringen i løbet, er på banen, at man i går valgte at skifte forhjulsophænget på bilen og sende den ud i racet igen. Le Mans racet er som bekendt uforudsigeligt.

 

I den afsluttende fase er status:

 

Porsche nr. 2 fører. Oreca raceren i LMP2 klassen med nr. 38 på siden er nr. 1 i klassen men nr. 2 i løbet, og i skrivende stund har Alpine raceren (som også er en Oreca), netop været væk fra benen i Arnage kurven.

 

Det er givet vis en hjælp, hvis det skal lykkes Nelson Piquet at køre nr. 13 Vaillante Rebellion Oreca bilen, hvor også danske David Heinemeier Hansson er i cockpittet, i mål på en podieplacering, ikke bare i klassen men også generelt. Alpine teamet har i hvert fald valgt at tage bilen helt ind i garagen, så dermed er nr. 13 allerede på 3. pladsen totalt.

 

I LM GTE Pro har Jan Magnussen i Chevrolet Corvette fortsat en spinkel føring alt imens Aston Martin raceren med Nicki Thiim og Marco Sørensen ligger til at slutte som nr. 9.

 

Christina Nielsens Ferrari er blevet ramt af en punktering, og dermed ser det ud til at den danske pige slutter sit andet Le Mans som nr. 14 og næstsidst. Øv, nu gik det ellers så udmærket.

Porsche har taget føringen med deres nr. 2 racer.

 

Jan Magnussen fører fortsat GT Pro klassen.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt