- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TopGear i Danmark sidst i marts

Deltag i konkurrencen om fribilletter


Af Søren Clauding – 27. december 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem med blot en dråbe benzin i årene kender ikke TopGear – det berømte TV-show fra BBC med TV-værten Jeremy Clarkson i hovedrollen bistået af James May og Richard Hammond. Sammen har de tre underholdt millioner af TV-seere verden over med deres fælles passion: Biler!

 

Nu kommer de to førstnævnte til Danmark. Det sker i dagene 29. marts t.o.m. 1. april 2012, hvor de i Forum i København præsenterer ”TopGear LIVE”.

 

Showet, der er baseret på TV-programmet, har allerede taget nogle af verdens førende arenaer med storm og spillet for udsolgte huse på fire kontinenter. Og de danske fans kan forvente et spektakulært bil-show, som ikke ligner noget andet, sprængfyldt med Top Gear’s velkendte, fænomenale test-kørsler, modificerede biler og berømte humor.


Med Top Gear Live-fænomenet følger en række interessante tal. Det har spillet for mere end 1.2 millioner fans verden over, og 135 lastbiler, 3 skibe, 1 fragtfly, 94 biler, samt 150 sæt dæk er krævet for at holde showet kørende.


Konkurrencen:

Arrangørerne af TopGear LIVE har sat billetter på højkant til Motorsiden.dk’s læsere. For at deltage i lodtrækningen skal du inden 31. januar 2012 sende en e-mail til motorsiden@live.dk med det rigtige svar på følgende spørgsmål:

 

Hvilket af følgende tre navne er IKKE efternavnet på en af TopGears faste studieværter:

 

1) Clarkson

2) Hamilton

3) May


Konkurrencen er nu slut, vinderne er informeret og det korrekte svar var naturligvis:

2) Hamilton.

 

Tak til alle jer, der har deltaget. Det viser en MEGET stor interesse for at være med, når det går løs i Forum.

Anders Breinholt og Top Gear LIVE i København

Jeremy Clarkson og James May får selskab af TV-personligheden Anders Breinholt, når Top Gear Live for første gang kommer til København til marts.

Anders Breinholt er aktuel som vært på sit eget late night show ”Natholdet” på TV2 og kendt som bil-entusiast, og for sin sarkastiske humor - uden tvivl elementer, som hans britiske modstykker vil samle op og bruge aktivt i showet. "Jeg har altid været en stor Top Gear-entusiast, og jeg er sikker på at det bliver fire hæsblæsende dage i Forum, og så røber jeg ikke mere.”

Jeremy Clarkson og James May flankerer deres danske "studievært" Anders Breinholt forud for Top Gear LIVE show'et i København sidst i marts.


Yderligere info:
www.topgearlive.dk
facebook/topgearlivedanmark

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt