Frokost oppe under himlen, svævende 50 meter over
indsejlingen til Nyhavn i København. Hvad i alverden
har det med biler at gøre?
Det er godt nok Chevrolet, der inviterede til
”Dinner in the Sky”, eller rettere "Lunch in the
Sky" (pga. tidspunktet på dagen og Chevrolet er som
bekendt en bil. Men det er ligesom ikke nok.
Forklaringen giver Dorthe Elimar Arvin, som er
marketingchef hos Chevrolet Danmark og kvinden bag
den bemærkelsesværdige aktivitet:
”Det er vigtigt, at vi gør op med den gammeldags
dogmatiske opfattelse af Chevrolet, som ”den store
amerikanerbil”. Næsten alle kender bilmærket, men
alt for få ved, at de moderne Chevrolet’er sjældent
er særlig store og alle er ret miljørigtige – ikke
mindst den helt lille Chevrolet Matiz, der kører
over 19 kilometer på en liter benzin,” fortæller
Dorthe Elimar.
”Dinner in the Sky” går ud på, at et spisebord med
plads til 22 siddende gæster samt et par tjenere
hejses 50 meter op i luften af en kæmpekran. Hér
spiser gæsterne et måltid med den mest fantastiske
udsigt, man kan tænke sig, langt hævet over
trafikken og den forurenede luft – og uden at miste
fornemmelsen af byens puls.
”Det er i bund og grund det, Chevrolet gerne vil
medvirke til at opnå: At man midt i byen kan spise
et måltid uden at være generet af forurenet luft,”
siger Dorthe Elimar. ”Og det kræver
altså lige nu, at man sidder 50 meter over byens
gader, hvor forureningen
De
skåt-parkerede små Chevrolet'er fylder ikke meget i
gadebilledet og de forurener ligeså lidt.
|