- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Masser af MC’er:

Store udstillinger i Jylland og på Sjælland


Tekst: Søren Clauding - 2. februar 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selvom vejrguderne ikke helt har styr på vinteren i år viser erfaringen, at foråret dukker op henne omkring marts april. Og med foråret springer også MC-entusiasterne ud. Med til at vække de spirende forårsfornemmelser er store MC-udstillinger i de kommende uger i både Herning og København.

 

Og der bliver masser at komme efter for de to-hjuls interesserede. I branchekredser handler det imidlertid lidt om striden mellem Bella Center i København, der et par gange har arrangeret MC-udstilling i samarbejde med Motorcykel Importør Foreningen, og årets løsning, hvor Motorcykelimportørerne har valgt at gå egne veje.

 

Det er imidlertid kun interne stridigheder og dem lukrerer de MC interesserede på, for samtidig med at MC-importørerne lægger ud med en stor udstilling i Messecenter Herning i den kommende weekend (9.-11. februar), afholder Bella Center sin egen udstilling i Forum i København. Ugen efter flytter halvdelen af Herning-udstillingen så til København, hvor portene slås op hos Tappehallerne i Tuborg Havn i København.

 

I Jylland har man med andre ord en magnum udstilling ”MC Show ’07”, hvor alle MC-importørernes 2007 nyheder præsenteres, samtidig med at det sportsligt bakkes op af Super Cross såvel som Super Motard konkurrencer fredag og lørdag aften. I København kårer man ugen efter ”Miss Biker” og byder i øvrigt på en del anden underholdning inkl. en ægte MC-fest fredag aften.

 

Og i Forum lægger man med ”Motorcykler i Forum” vægten på Custom Bikes og brugte motorcykler – men hér kan man også se en stribe nyheder, præsenteret i samarbejde

med sjællandske MC-forhandlere. Kinesisk byggede og pris attraktive motorcykler som Lifan, Jincheng, Qingqi, Jinlun, Haojin, Yinxiang og Yingang Bashan vil der også være mange af i Forum. Ligesom masser af udstyr ikke mindst indenfor beklædning. Desuden afholder man konkurrencer, hvor der hver udstillingsdag sættes en motorcykel på højkant.

 

I Herning vil der også være masser af underholdning – ikke mindst fordi udstillingsarealet i Herning Hallerne er så stort. Bl.a. vil publikum kunne overvære Super Motard træningen om eftermiddagen, selvom sportskonkurrencerne fredag og lørdag i princippet er selvstændige arrangementer. Undervejs kårer man Danmarks flotteste MC og Custom motorcykel.


MC Show ’07 i Messecenter Herning:

Åbningstider:

Fredag d. 9. febr.: 12-20

Lørdag d. 10. febr.: 10-18

Søndag d. 11. febr.: 10-17

Link til udstillingen>>>


Motorcykler i Forum/København:

Åbningstider:

Fredag d. 9. febr.: 11-20

Lørdag d. 10. febr.: 10-18

Søndag d. 11. febr.: 10-18

Link til udstillingen>>>


MC Show ’07 i Tappehallerne/ København:

Fredag d. 16. febr.: 12-24

Lørdag d. 17. febr.: 10-18

Søndag d. 18. febr.: 10-17

Link til udstillingen>>>


Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt