- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honda Civic Tourer Concept - klik på billedet og se det større


Verdenspremiere i Genève 2013:

Honda Civic Stationcar: Konceptet er klart


Af Søren Clauding – marts 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under navnet ”Honda Civic Tourer Concept” er udgangspunktet for en kommende stationcarversion af den fortsat temmelig nye Honda Civic nu lagt. Billederne siger mere end mange ord, og der er da heller ikke så forfærdelig mange ord at sige om bilen lige nu.

 

”Vi kan dog fastslå, at Honda bibeholder det unikke bagsædearrangement, vi kaldet det ”magiske sæder”, også i stationcarudgaven,” fortæller Hondas danske PR-ansvarlige, Michael Lund. Bagsæderne kan slås op ligesom biografsæder, hvilket giver en unik anvendelse af kabinepladsen. Derved bliver den kommende stationcarudgave den mest funktionsvariable af slagsen på markedet, ikke mindst fordi det hele foregår i et forholdsvis kompakt ydre. (læs den seneste test af Honda Civic hér >>>)

 

Honda har dog ikke anvendt alle de ydre dimensioner på den nye Tourer-variant til funktionalitet. En del er gået til at sikre et sportsligt design, som også gør Civic stationcar’en enestående i sammenligning med konkurrenter i samme kategori. Det forventes at den er på markedet om et års tid.

 

Foruden Civic Tourer Concept har Honda bygget videre på NSX Concept, som blev vist for første gang i Europa, netop på Genève motorshow.


Honda NSX Concept.


Og så har Hondas nye dieselmotor også vundet vej ned i maskinrummet på Honda CR-V. Den har samme ydelse som i Civic-versionen, dvs. 120 hk, og har reduceret CO2 udledningen til blot 119 g/km. Det er planen at den serieproduceret udgave af CR-V 1,6 i-DTEC er på markedet dette efterår. (læs om Honda i-DTEC test i Civic >>>)(læs First World Test af Honda CR-V hér >>>)


Interview: Michael Lund, PR-ansvarlig hos Honda Motor Europe Denmark i Motorradioen >>>


 

Honda NSX Concept.

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt