- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Paris Motorshow 2012 verdenspremiere:

Lexus går nye veje - hvis de altså tør...


Af Søren Clauding – 1. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toyota og Lexus i Motorradioen >>>


På Lexus standen på Paris Motorshow var eye-catcheren en ny kompakt konceptbil, Lexus LF-CC, der forventes at danne grundlag for en ny Lexus i IS-størrelsen.

 

Men den er mere end det. Den er også udtryk for fabrikkens nye ”corporate-face”, og hvis Lexus tør sætte en bil, meget lig LF-CC i serieproduktion, vil man åbne for en helt ny og meget mere ung og moderne kundegruppe. Den vil alene gennem sit enestående design score stort i sammenligning med de nærmeste konkurrenter i form af BMW’s 3-serie, Mercedes C-klasse og Audi 4-serie.

 

Baseret på LF-LC

LF-CC inkluderer mange designelementer fra sports coupé konceptet LF-LC (se billederne af LF-LC hér >>>), men den er gjort mere spiselig. Den karakteristiske 3D formgivning kommer fra LF-LC inklusive 3 LED forlygter, der nu er sat på række. De markante åbninger i frontpartiet sikrer køling ikke bare af motor men også af bremserne.

 

Interiøret er baseret på den såkaldte ”Human Machine Interface” design filosofi, hvor den øverste del af instrumentpanelet er en multidisplay skærm mens den nederste del består af de operationelle greb og knapper.

 

Hybrid drivline

LF-CC er udstyret med en helt ny 2,5 liters fuld-hybrid drivline og man forventer at bilen trods dens størrelse vil have en CO2-udledning på under 100 g/km.

Bare de nu tør...






Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt