- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facelifted Hyundai Sonata.


Fire Hyundai premierer i Genève


Tekst: Søren Clauding - marts 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyundai har fire premierer i Genève. To af dem er nye modeller og publikum på udstillingen bliver de første i Europa til at opleve den faceliftede Hyundai Sonata. Et tilrettet design og højere motorydelser er de vigtigste ændringer.

 

Også Hyundai Matrix har fået en ansigtsløftning. Eksteriøret er blevet mere tidssvarende og man kan vælge imellem en række nye farver. Endvidere er interiøret opdateret.

 

Tredje nyhed er en øko-dynamisk konceptbil, der viser, hvordan man kan reducere CO2 udledningen med op til 29 procent - vel at mærke med eksisterende teknologi og uden store konsekvenser for økonomi, ydelser og

køreglæde. Det nye øko-koncept ligger ikke langt fra søsterfirmaets tilsvarende koncept, der blev præsenteret i Frankfurt sidste efterår. Læs her>>>

 

Økologiske overvejelser har også spillet en stor rolle under udviklingen af konceptbilen HED-5 - Genève udstillingens fjerde Hyundai premiere. Det er en sekssæders MPV, der viser helt nye dimensioner af alsidighed. Brugen af revolutionerende materialer og nye konstruktionsteknikker er udviklet i samarbejde med innovationspartnere som Recaro, Bayer og LG.

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt