- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik på billederne og se dem større


Frankfurt Motorshow: Verdenspremiere på ny Civic Tourer

Hondas nye stationcar rummeligst i klasseN


Af Søren Clauding – oktober 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når Hondas nye Civic stationcar, kaldet Civic Tourer, lanceres på det danske marked i marts 2014, vil den være den mest rummelige i sin klasse.

 

Det fastslog Hondas danske direktør, Mikael Larsen, i forbindelse med verdenspremieren på den nye bil på Frankfurt Motorshow. Af samme årsag er bilen særlig vigtig i Danmark, hvor downsizing – altså skift fra en større bilkategori til en mindre – er et udbredt fænomen.

 

Står stærkt

”Der står vi stærkt,” mener Mikael Larsen ”ikke mindst fordi man også vil kunne købe Civic Tourer med den nye 1,6 liters 120 hestes dieselmotor, en motor som Honda nu også introducerer til den større CR-V (vi har allerede prøvet den i Civic ved flere lejligheder. Læs f.eks. Honda Civic First Test hér >>>). I Civic’en kører man 27,8 km/l med den glimrende dieselmaskine og monteret i CR-V er tallet 22,2 km/l.

 

Honda Civic Tourer slår størrelsesmæssigt konkurrenterne i C-klassen, bl.a. ved hjælp af et kolossalt bagagerum og de fremragende pladsforhold ved bagsædet, hvor siddepladsen traditionen tro kan løftes som et biografsæde.


 

 

 

 

 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt