- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Paris Motorshow 2012 verdenspremiere: Chevrolet Trax

Chevrolets bud på en kompakt SUV


Af Søren Clauding – 25. oktober 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På Paris Motorshow forleden havde Chevrolet verdenspremiere på Chevrolet Trax, en kompakt SUV, der deler platform med den nye Opel Mokka. Trax kommer til Danmark midt på foråret 2013 og udmærker sig ikke mindst gennem et ægte Chevrolet-design, som adskiller den fra Opel Mokka. Mest af alt kan man beskrive Trax-designet som en mindre udgave af den store Orlando.

 

Hos Chevrolet lægger man vægt på, at fabrikken har bygget SUV’er siden 1935. Den erfaring kommer hele GM til gode og hvis Chevrolet Trax ikke kører meget forskelligt fra Opel Mokka, er det nok mest et spørgsmål om pris, udstyr og udseende, der afgør om man vælger den ene eller den anden (læs den første test af Opel Mokka hér >>>). Motorudvalget bliver det samme som for Mokka, dvs. med en yderst økonomisk 1,7-liters turbo-diesel på 130 hestekræfter som det nok mest attraktive køb.

 

”Chevrolet er kendt for at man får rigtig meget bil for pengene, det kommer også til at gælde Chevrolet Trax,” lover Chevrolets danske marketingchef, Dorthe Arvin.


Interview med Dorthe Arvin i Motorradioen




Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt