- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nyheder

 Nyhedsarkiv Kort nyt Flere nyheder >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017 Genève Motor Show:

Det kører ikke af sig selv

Tendenserne i bilverdenen har det med at folde sig ud til åben skue på de store motorshows som det i Genève. Men i år: Man skal lede længe efter tendenser og selv efter grundig søgen er det vanskeligt, at se den røde tråd. I år er den ligeså åbenlys indlysende som den er svær at se.

Genève Motor Show 2017 - læs mere >>>


Ny Suzuki Ignis: Mini-SUV til skarpe priser

Da Suzuki afviklede de første internationale testkørsler af den europæiske udgave af den unikke mini-SUV, Suzuki Ignis, lovede den danske importør, at man ville være skarp på prisen. Med en indstigningspris på blot 128.000 kroner for den velkørende fleksible lille bil, lever man op til sit løfte.

Suzuki Ignis i Danmark - læs mere >>>


First World Testdrive: Peugeot 5008 SUV

Oplevelsesrejse-bil i særklasse

Bemærk overskriften: Peugeot 5008 SUV. Peugeot gjorde nemlig og både med rette og fuldt forståeligt meget ud af, at præsentere den nye 5008 som en SUV. Hvis ikke man vidste bedre, ville man let kunne bygge sin opfattelse af den store velkørende rejsebil på den hidtidige 5008. Men der er en verden til forskel. Ja, en tur rundt i verden til forskel i hver en afkrog.

First World Test: Peugeot 5008 Del 1 - læs mere >>

 

Den kommer først til Danmark til september - men vi har allerede prøvekørt den helt nye Peugeot 5008 hvor den hidtidige MPV er forvandlet til en ægte SUV. Tag med på køreturen i det rå portugisiske terræn og oplev den nye Peugeot "onboard". Videoen kan ses i Fuld HD.


First World Testdrive: Den helt nye Honda Civic

Hondas absolutte pletskud

Honda satte sig et mål, da man skulle udvikle den 10. generation af den populære Civic model: Den skulle være helt igennem ny, man ville ramme det, Honda især er kendt for. Og når der er en klar målsætning, er det også let at konstatere om målet bliver nået. Det er det blevet. Den nye Honda Civic er et regulært pletskud.

First World Test: Honda Civic Del 1 - læs mere >>>


Verdenspremiere: Helt ny SEAT Ibiza

Mesteren i rummelighed viser vejen

Med en helt ny og rummelig platform viser den ligeså helt nye SEAT Ibiza vejen for de kommende kompaktbiler i VW-Gruppen. En helt ny platform har gjort det muligt for ”mesteren i rummelighed” over dem alle, at tilbyde endnu mere rummelighed, simpelthen fordi den nye teknik gør det muligt.

SEAT Ibiza verdenspremiere Del 1 - læs mere >>>

First World Testdrive: Peugeot 5008 SUV

Ny Peugeot sætter dagsordenen...

for multifunktionelle SUV’er

Med den nye Peugeot 5008 sætter den franske bilfabrik dagsorden for 7-sædede mellemklasse SUV’er. Det er ikke uden betydning, for SUV’er udgør 25 procent af personbilssalget i Europa og hos Peugeot har man også en forventning til, at en rummelig og alsidig SUV som 5008 vil overtage en stor del af de kunder, der hidtil har anskaffet en stor traditionel personbil.

First World Test: Peugeot 5008 Del 2 - læs mere >>


Verdenspremiere: Helt ny SEAT Ibiza

Kompakt platform med store muligheder

Den helt nye SEAT Ibiza, som SEAT netop har lanceret ved en pompøst anlagt lancering i hjembyen Barcelona, er den første bil i VW gruppen, som er skabt på den nye MQB A0 platform. Platformen er bredt defineret og inkluderer mere end blot hjulophæng.

SEAT Ibiza verdenspremiere Del 2 - læs mere >>>


First World Testdrive: Honda Civic

Den klæber til vejen

Den nye Honda Civic er skabt med en klar intension: Den skal sætte målestokken for køreegenskaber i mellemklassen. Det gør den. Faktisk kører den så godt, at den langt henad vejen er på niveau med den med rette meget priste Alfa Romeo Giulia. Italieneren er blot en større bil og koster næsten det dobbelte af en Civic. Det sætter tingene i relief.

First World Test: Honda Civic Del 2 - læs mere >>>


First Nordic Testdrive: MINI Countryman

Countryman på glat is kommer ikke på glatis

Når den helt nye MINI Countryman kommer på markedet i Danmark d. 12. februar er der tale om en bil, som i den grad vil appellere til danske bilkøbere. Vi er sikre på, at når inkarnerede MINI fans har vænnet sig til tanken, vil de også kunne trives med den nye bil. Den har nemlig egenskaber som en MINI skal have det. Køreegenskaber ikke mindst.

First Nordic Test: MINI Countryman Del 2 >>>


First Nordic Testdrive: MINI Countryman

Magnum MINI med store muligheder

Det var ikke uden omtanke, at MINI i Norden valgte, at henlægge de første internationale prøvekørsler for nordiske journalister til…Norden. For der er en verden til forskel på, at prøve en højre-styret MINI Countryman med udgangspunkt i London, hvor andre journalister fik muligheden, og så at prøve den med rattet i den ”rigtige” side på nordiske vinterveje. Det i sig selv var godt gået.

First Nordic Test: MINI Countryman Del 1 >>>


Flere nyheder >>> 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt