- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nyheder

 Nyhedsarkiv Kort nyt Flere nyheder >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

First World Testdrive:

Nissan X-Trail 2,0 dCi 4WD X-Tronic

Bjergged til hele familien

At tage helt til Schweiz og derpå køre op i Tyskland for at prøve en bil med ny motor og automatgear er måske lidt i overkanten. På den anden side: Den kommer først til Danmark i april 2017 og derudover var der meget anden mening med galskaben, viste det sig. Den nye topversion af den alsidige Nissan X-Trail SUV er simpelthen excellent.

First World Test: Nissan X-Trail 4WD - læs mere >>>


First World Testdrive: Toyota C-HR

Toyotas ungdoms satsning

Med de unge enlige og par uden børn som den primære købergruppe ændrer Toyota strategi. Eller rettere: de udvider deres strategi til også at omfatte netop dét publikum. Den helt nye C-HR er skabt som svaret på det, ikke mindst det æstetisk bevidste publikum sætter højt på ønskelisten, når de skal vælge bil. Efter vores opfattelse vil æstetikken være det allerhøjest prioriterede.

First World Test: Toyota C-HR, del 2, læs mere >>>


Nu sker det:

Jaguar går elektrisk med superbilen I-PACE

Da Jaguar tilmeldte sig Formel E mesterskabet for elektriske formel-racerbiler lå det i kortene, at der meget snart ville komme en elektrisk superbil fra den legendariske britiske bilfabrik. Nu er den her, i første omgang som en konceptbil, vist på Los Angeles Auto Show, der slår portene op 16. november.

First Presentation: Jaguar I-Pace - læs mere >>>


First World Testdrive: Ford Kuga

Forbedret i enhver forstand

Når Ford vælger, at præsentere den nye Ford Kuga som en nyhed og de gør det netop nu, er det ikke fordi tiden har stået stille siden den første af fabrikkens mellemstore SUV’er så dagens lys i 2008. Markedet for den slags biler er blot på det nærmeste eksploderet siden dengang og da er det vigtigt, at fortælle kunderne, at Ford hører til blandt de store spillere også på det område.

First World Test: Ford Kuga - del 1 - læs mere >>>


Årets Bil i Danmark 2017:

Mange og meget forskellige kandidater

Kåringen af Årets Bil i Danmark 2017 er nu sat i gang. Helt generelt var feltet af kandidater meget forskelligt. Der var store og små SUV'er, familiebiler, sportsvogne, hybridbiler, elbiler, noget for enhver pengepung. At kåre én af dem til Årets Bil er lidt af en opgave...

Årets Bil i Danmark - nomineringen - læs mere >>>

First World Testdrive:

Nissan X-Trail 2,0 dCi 4WD X-Tronic

Køreegenskaber til alle forhold

Den nye Nissan X-Trail 2,0 dCi 4WD X-Tronic blev sat på næsten enhver tænkelig prøve i forbindelse med de første internationale prøvekørsler af den nye topvariant med firehjulstræk, ny 177 dieselmotor og automatgear.

First World Test: Nissan X-Trail 4WD - læs mere >>>


First World Testdrive: Toyota C-HR

Generationsskifte

Hvis du er mellem 25 og 40 år gammel, single eller samboende med din partner og uden børn så fortsæt endelig med at læse. Det er heller ingen skade til, hvis du er aktiv på de sociale platforme, tjener godt, er kvalitetsbevidst, sætter pris på design og noget, der er unikt. Stemmer at det, er du nemlig i målgruppen for Toyotas nye storsatsning, materialiseret i form af Toyota C-HR. Og andre må også gerne læse med...

First World Test: Toyota C-HR. del 1, læs mere >>>


First World Testdrive: Citroën C3

Komfort og velvære i enhver forstand

Måske var det mest overraskende ved den første køretur i den nye Citroën C3, hvor komfortabel og behagelig den var at køre. Egentlig burde det ikke være overraskende, for Citroën har klart meldt ud, at netop begreber som komfort og velvære i enhver forstand var en central målsætning:

First World Test: Citroën C3 - del 1 - læs mere >>>


First World Testdrive: Ford Kuga

Nye versioner med sport og luksus

Sammen med de fundamentale ændringer på den nye Ford Focus introducerer Ford også en ny og mere økonomisk 120 hestes 1,5 liters TDCi turbo dieselmotor samt to nye versioner af Ford Kuga: ST-Line og Vignale.

First World Test: Ford Kuga - del 2 - læs mere >>>


KUGAdventure: Fords eventyrlige testkørsler

Hver femte købte personbil i Europa er en SUV. Med det i tankerne udviklede Ford et helt nyt præsentationsforløb i forbindelse med lanceringen af den nye Kuga. Fabrikken sendte simpelthen en horde helt nye Kuga’er afsted på en tur fra Athen til Nordkap. Bag rattet af bilerne sad europæiske journalister, der hver især kørte en etape af turen. Vi har kørt en af etaperne fra Vaasa til Oulo i Finland.

Ford KUGAdventure - læs mere >>>


Flere nyheder >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt