- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: KIA Ceed SW 1,4 T-GDi DCT
Harmonisk og alsidig langtursbil
KIA Ceed er en bemærkelsesværdig bil, men det er ikke det revolutionerende, der springer i øjnene, selvom den tilbyder usædvanlige løsninger som det avancerede Lane Following Assist (se nederst i artiklen). Det mest iøjefaldende er nemlig, hvor gennemført, harmonisk og alsidig den er, især i SW udgaven med 625 bagagerumsliter.
KIA Ceed SW test - læs mere >>>
First World Testdrive: Toyota Camry Hybrid
Miljørigtig adfærd er nutidens luksus

Den nye europæiske udgave af Toyotas store mellemklassebil, Toyota Camry, banker på til premium segmentet og har en særlig appeal til miljørigtige firmabilister. Den byder på det allermeste af det, man kan begære i en moderne luksusbil, hvor mulighed for at udvise miljørigtig attitude, at have en grøn profil, samtidig med at man bliver komfortabelt transporteret, måske er den allerstørste nutidige luksus.
First World Test: Toyota Camry Hybrid - del 1 >
First World Testdrive: Toyota Camry Hybrid
Klassisk elegance og avanceret teknik
Hvis det er et ultimativt krav, at der skal sidde en Mercedes-stjerne på fronten af firmabilen, har den nye Toyota Camry ikke en chance. Men handler det om fornuftig økonomi, miljørigtig mobilitet og ansvarlig omgang med ressourcerne sidder den lige i øjet. Oven i købet er den klassisk elegante bil udstyret med avanceret teknik, som de færreste premium firmabiler kan mønstre. Det giver den fremragende køreegenskaber.
First World Test: Toyota Camry Hybrid - del 2 >

First World Testdrive: Toyota Camry Hybrid
Meningsfyldt sikkerhed og relevant udstyr
Den nye Toyota Camry kan ikke styre selv, men det er der jo dybest set heller ingen af konkurrenterne, der kan. Toyota har ikke forsøgt, at sætte dagsordenen for selvstyrende biler, men en velfungerende aktiv vognbaneassistent og adaptiv fartpilot er standard på alle udstyrsniveauer. Og selv i den allerbilligste udgave til 380.000 kroner er udstyret relevant og giver god mening.
First World Test: Toyota Camry Hybrid - del 3 >

Biltest: Honda Civic 1,6 i-DTEC 9AT 5d Prestige Konsekvent automatic
Egentlig er der jo blot tale om en automatgears udgave af den i øvrigt glimrende og ret fancy Honda Civic med dieselmotor. Men det skule vise sig, at der var mere i det end bare det. Og naturligvis gjorde de variable, adaptive støddæmpere også deres. Men automatikken…
Honda Civic 1,6 i-DTEC 9AT test - læs mere >>>

First Test: VW T-Cross
Rummelig og praktisk crossover til god
pris
Den har givetvis været længe savnet, den helt nye VW T-Cross, der sidst i april måned indtager Danmark. For den nye kompakte crossover har været længe undervejs, og i mellemtiden har franske konkurrenter som Renault Captur, Peugeot 2008 og Opel Crossland X i den grad sat sig på ikke mindst det danske marked. Men nu er VW også klar.
First Test: VW T-Cross - læs mere >>>

Biltest: Hyundai Tucson 1,6 CRDi DCT Trend
Ideel til længere ture
Da Hyundai i fjor introducerede den mellemstore SUV, Tucson, med nye Euro 6d-TEMP godkendte motorer, benyttede man lejligheden til at give bilen en visuel opstrammer. Det gjorde den skarpere i sit udtryk, moden i forhold til de alsidige køreegenskaber. Og med en 136-hestes diesel i maskinrummet er den en ideel til længere ture.
Hyundai Tucson test - læs mere >>>

Biltest: Peugeot Rifter BlueHDi 100 hk Allure
Fra familie container til aktiv livsstilsbil
Peugeot Rifter er en bil, der skiller vandene. Nogle hænger i fortiden og kalder den en familie container. Andre har indset, at moderne, aktiv livsstil ofte kræver plads. Og er der ved samme lejlighed mulighed for, at venner og familie kan dyrke livet sammen, er det vel ikke det værste i denne verden.
Peugeot Rifter test - læs mere >>>

Biltest: Jeep Renegade 1,0 Limited First Edition
Kompakt europæisk SUV i off-road antræk

Jeep Renegade har fået en ansigtsløftning og samtidig har den også fået nye motorer. Den ligner en regulær offroader, men er reelt en kompakt SUV – det skal nu ikke komme den til skade. Tværtimod.

Jeep Renegade test - læs mere >>>


Årets varebil 2019: Nomineringen
Fem meget forskellige bilmodellerkandiderer til varebilernes hæderstitel
Normineringen af Årets Varebil 2019 har fundet sted. I alt fem bilmodeller går videre til finalen, hvor hæderstitlen uddeles til den varebil, juryen afgør, har fortjent den. Det kommer i år til at ske i forbindelse med åbningen af transportmessen i Herning, nærmere bestemt d. 21. marts.
Årets varebil 2019 - nomineringen - >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt