- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: VW e-Golf - El-bil i fuld fart

Der er fuld fart på elbils området. Bilfabrikkerne satser stort på eldrift, noget som man kun kan billige, hvis man synes, at jordkloden også i fremtiden skal være værd at bebo. Noget, der er god mening i, for indtil videre er alternativerne beskedne… Det er så ikke alle, der har forstået det (bl.a. de danske politikere), men det kommer jo nok en dag.

VW e-Golf test - læs mere >>>


First World Test drive: Toyota Yaris GRMN

Ud af garagen og fuld fart frem

Den nye Toyota Yaris GRMN præsterer 212 hestekræfter - men kan slet ikke købes. Selvom der ikke er sendt millioner og atter millioner kroner efter den lille racer maskine, for at fortælle verden om den, er der blevet slået så meget på tromme for den nye bil, at hele produktionen i praksis var solgt, inden den første bil var kørt ud fra samlebåndet på Toyota fabrikken ved Valencienne i Nordfrankrig.

First World Test: Toyota Yaris GRMN Del 1 >>>


First World Test drive: Toyota Yaris GRMN

Velskabt og velkørende

Det er helt centralt, når Toyota engagerer sig i motorsport eller bygger hurtige biler, at der er en del af fabrikkens ophav skjult i projektet. Det gælder også Toyota Yaris GRMN. Den er skabt på en Yaris, men er så gennem modificeret, som det er muligt, hvis man skal arbejde ud fra den eksisterende platform. Resultatet er da også fremragende.

First World Test: Toyota Yaris GRMN Del 2 >>>


Biltest: VW Arteon 2,0 TDI DSG Elegance

Passat i elegant sportsdress

Det ville være for let sluppet, blot at sige, at VW Arteon er en sporty udgave af VW Passat. For virkeligheden er, at Volkswagen designerne har fået krænget et så iøjefaldende og elegant design ned over den i øvrigt også ret pæne Passat, at den har opnået sin helt egen karakter.

VW Arteon 2,0 TDI Elegance test - læs mere >>>


Biltest: Alfa Romeo Stelvio 2,0 TB 280 hk Q4

Lille forskel med stor virkning

Det er måske for meget at sige, at 70 hestekræfter er en lille forskel, men det er et faktum, at det ikke var effekten, der ændrede oplevelsen. Snarere det, den førte med sig. I alle tilfælde var oplevelsen af den kraftige 280 hestes udgave af den nye Alfa Romeo Stelvio meget anderledes end af 210 hestes diesel versionen, vi første gang stiftede bekendtskab med.

Alfa Romeo Stelvio 2,0 TB Q4 test - læs mere >>>

Biltest: Range Rover Velar R-Dynamic SE 3,0

Luksus SUV med skjulte egenskaber

Da Land Rover i 1969 prøvekørte de prototyper, der siden blev grundlaget for den første luksus offroader fra den navnkundige britiske bilfabrik, kaldte man den Velar. Det betyder noget i retning af ”skjult” eller i hvert fald godt ”kamufleret”. Den nye mellemstore SUV, som har fået det legendariske navn, gemmer da også på langt mere rå styrke og flere anvendelses muligheder end det elegante ydre indikerer.

Range Rover Velar test - læs mere >>>


Biltest: Fiat 500 L Wagon Family 1,6 MJT

Familiebil med skærpet look

Når én bliver til to og to bliver til flere kommer Fiat 500 L Wagon Family ind i billedet. I hvert fald, hvis den ene er vild med Fiat 500 og ikke vil give afkald på den særlige Fiat 500 følelse, blot fordi hun har fået sig en kæreste og de har fået børn. Og ja, der står ”hun” – ren kønsdiskriminering, kunne man forestille sig, at meningen ville være øst for Danmark.

Fiat 500 L Wagon Family test - læs mere >>>


Aston Martin: Fint besøg

I sommer etableredes det første regulære Aston Martin Showroom i Danmark. Og dermed var grundlaget der også for, at præsentere de nye eksklusive biler længe inden de er aktuelle, dvs. på markedet. Umiddelbart inden Jul gæstede to eksklusive nyheder det Nellemann ejede selskab, mange måneder inden de introduceres på verdensmarkedet.

Aston Martin nyheder i København - læs mere >>>


Biltest: Nissan Qashqai 1,2 DIG-T X-Tronic

Derfor fortsætter succesen

Den seneste generation af Nissans banebrydende Qashqai så dagens lys for første gang i 2014. I sommer fik den så en kraftig overhaling. I november måned 2017 var den mere mere populær end nogen anden bilmodel i Danmark. Vi forklarer hvorfor…

Nissan Qashqai DIG-T X-Tronic test - læs mere >>>


Biltest: Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 125 hk

Den hurtigere køreglade løsning

En af de fine egenskaber ved Fords prisbelønnede 1-liters EcoBoost motor er dens muligheder for, at optræde med forskellig effekt, uden at det går ud over fleksibilitet og brugsoplevelsen – eller for den sags skyld det officielle forbrugstal. For nylig prøvekørte vi Ford Fiesta med 100-hestes udgaven, nu tog vi en tur i 125-hestes versionen. Den er klart den hurtigere løsning.

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 125 hk - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt