- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: Toyota Yaris 1,5 VVT-iE T2 Premium

Ingen hybrid, ingen turbo og utrolig nem

Toyota har i den grad været banebrydende indenfor hybridteknologien, så det efterhånden er vanskeligt, at forestille sig en Toyota uden hybrid drivline. Men de findes naturligvis fortsat og den konventionelle teknologi mestrer japanerne også, her prøvekørt i en den nye Yaris.

Toyota Yaris 1,5 VVT-iE test - læs mere >>>


Fuld fart på Nissan…og First Test:

Nissan GT-R og Infiniti Q60

Nissan er ikke med på årets store motorshow i Frankfurt. Til gengæld bruger man ressourcer på lokale præsentationer rundt om på de europæiske markeder. Det giver god mening, for efterårets store Nissan nyheder er allerede præsenteret – og den efterfølgende, den helt nye Nissan Leaf, dukker ført om ved årsskiftet. Billederne af den nye elbil er dog offentliggjort allerede i dag.

Nissan nyheder og special tests - læs mere >>>

Den nye Nissan LEAF.

 


Biltest: Citroën C3 PureTech 110 S&S Sport

Svæver på en sky – C3 til drømmepris

Se videoen og forstår overskriften. Selvom vi kørte den nye Citroën C3 for en brutal, ujævn vej, var det – næsten – som at svæve på en sky. Citroën C3 byder på kørselskomfort i særklasse – og det er ikke opnået på bekostning af kurveegenskaber og stabilitet. Og lige nu sælges den til en regulær drømmepris.

Citroën C3 PureTech 110 Sport test - læs mere >>>


Biltest: Hyundai i30 1,6 CRDi 110 hk Premium

Behageligt gensyn

En af forårets med rette mest roste nye biler er den nye generation af Hyundais kompakte mellemklassebil, i30, for med den nye i30 har Hyundai populært sagt gjort alting rigtigt. Men gælder det også, hvis man gearer ned i motorstørrelse og går under lakken på i30 med en 110-hestes diesel i stedet for eksempelvis den 140 hestes benziner, vi prøvede i forbindelse med de første internationale prøvekørsler?

Hyundai i30 1,6 CRDi test - læs mere >>>


Biltest: Porsche 911 Targa 4 GTS PDK

Alt er nyt - men sjælen heldigvis intakt

Porsche 911 er uden sammenligning omdrejningspunktet i Porsches succes. Den moderne version er helt igennem fornyet, den er tilført alle de elektroniske hjælpemidler, man næsten kan forestille sig. Alligevel har man formået, at holde sjælen intakt. Det gælder ikke mindst den prøvekørte 911 Targa 4 GTS, som er en ny variant af 911.

Porsche 911 Targa 4 GTS test - læs mere >>>

Biltest: SEAT Leon 5d FR 1,8 TSI ACT DSG

Harmoniske Leon FR overgår dem alle

Med risiko for at blive klogere, for vi har ikke prøvekørt den seneste høj tydende SEAT Leon Cupra endnu (men den er næppe meget forskellig fra den vi prøvede i december sidste år), vil vi fastslå, at FR-versionen med 180 hestekræfter er den bedste af alle Leon versionerne. En del af forklaringen findes under bagagerummet.

SEAT Leon FR 1,8 TSI DSG - læs mere >>>


First test: Peugeot 308 og 5008 i Danmark

Premium strategi spejler tendenserne:

Kunderne vil have mere udstyr

Med introduktionen den helt nye Peugeot 5008 SUV lige om lidt, og sidst i september en kraftigt opdateret 308 model, satser Peugeot i Danmark yderligere på, at underbygge tendenserne i markedet: Kunderne vil have bedre udstyrede biler og de er øjensynlig villige til, at omsætte besparelserne på registreringsafgift i større sikkerhed og flere kørehjælpemidler.

First test: Peugeot 308 og 5008 i Danmark >>>


Biltest: Opel Zafira Innovation 1,6 CDTi

Familiebil på rundtur

Vi har ved flere lejligheder og under forskellige forhold prøvekørt den rummelige Opel Zafira. Vi satte os for, at gå under lakken på den motormæssigt mere beskedne og derfor også mere pris- og omkostningsrigtige udgave, på en meget varieret køretur gennem det danske og det nordtyske sommerland. Selv Fanø fik vi lagt vejen forbi.

Opel Zafira 1,6 CDTi test - læs mere >>>


Biltest: Skoda Octavia HB Style 1,0 TSI 115 hk

Under lakken på faceliftet

Det er kun kort tid siden, vi prøvekørte den faceliftede Skoda Octavia. Det var Combi udgaven med en kraftig dieselmotor, og i sagens natur handlede det meget om det funktionelle. Sætter man i stedet fokus på HB-versionen med tophængslet bagklap og en helt ny og kompakt 3-cylindret benzinmotor i maskinrummet, skifter oplevelsen karakter.

Skoda Octavia HB 1,0 TSI test - læs mere >>>


Biltest: SEAT Mii Style 1,0 MPI 60 hk Ecomotive

Bytur for mii i sol og regn

Tilfældet ville, at solen skinnede, da billederne til denne testkørsel fandt sted, alt imens regnen silede ned, da onboard videoen skulle optages. Symptomatisk imidlertid, ikke bare for den danske sommer anno 2017, men også, at en lille bil som SEAT Mii måske netop anskaffes pga. dens evne til at gøre brugeren glad og tilfreds i dagligdagen, uanset at forhold af både den ene og den anden slags blander sig i oplevelsen. Og det klarede den lille Mii fint ”for me”.

SEAT Mii 1,0 Ecomotive test - læs mere >>>


Mere forsidestof >>> 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt