- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

First World Testdrive: Suzuki Swift

Swift er blevet voksen

Det havde været nærliggende at kunne fortælle, at den helt nye Suzuki Swift, som lander på de danske landeveje engang i juni måned, nu var blevet stor. Men den er ikke blevet stor, faktisk er den krøbet lidt i størrelsen, udvendigt i hvert fald. Så stor måske ikke, men voksen i alle fald og de to ting hænger ikke altid sammen.

First World Test: Suzuki Swift Del 1 - læs mere >>>


First World Testdrive: Suzuki Swift

Tilbage til rødderne

Det er faktisk ikke fair overfor den udgående Suzuki Swift, for den var også en udmærket bil. Men køreoplevelsen på de snoede bjergeveje nord for Monaco, i forbindelse med de første internationale prøvekørsler af den nye og 3. generation af den populære kompaktbil, vidner om, at Suzuki nu har trukket linjen tilbage til den første Swift.

First World Test: Suzuki Swift Del 2 - læs mere >>>


2017 Genève Motor Show: DS7 Crossback:

Spotlight på premium SUV konkurrenterne

Med blinkende forlygter og i al sin glans præsenterede DS deres bud på en regulær Audi Q5 konkurrent: DS7 Crossback. Det forventes, at bilen, som kommer på markedet i begyndelsen af 2018, vil blive solgt til priser på Audi Q3 niveau – selvom pladsforholdene svarer til Q5.

DS7 Crossback i Genève >>>


2017 Genève Motor Show: Verdenspremiere

Peugeot Instinct Concept skal fortsætte succes'en

Peugeot kom hjem fra Genève Motor Show med endnu en titel som Årets Bil til Peugeot 3008. Men på den franske bilfabrik hviler man ikke på laurbærrene, hvilket også afspejler sig på dette års biludstilling i Genève, hvor Peugeot præsenterer en fremtidsvision for den selvkørende bil: PEUGEOT INSTINCT CONCEPT.

Peugeot i Genève >>>


2017 Genève Motor Show: Verdenspremiere på

gennemgribende forbedret Mazda CX5

Mazda introducerede sin første kompakte SUV, CX-5, i 2012. Siden har man haft stor succes med modellen men nu var tiden inde til fornyelse, og derfor så den nye generation af den populære SUV, projektørlyset for første gang på Genève Motor Show.

Mazda CX5 i Genève>>>

 

2017 Genève Motor Show:

Fine og vigtige verdenspremierer fra Opel

Opels to helt aktuelle nyheder på Genève Motor Show blev overskygget af nyheden om, at PSA Peugeot Citroën har aftalt at købe den tyske virksomhed af General Motors. De to nyheder er Opel Insignia og Opel Crossland X.

Opel Insignia og Crossland X i Genève >>>


2017 Genève Motor Show:

Nissan Qashqai facelift ude som inde

Når Nissan annoncerer et facelift på den SUV/Crossover, som alle konkurrenterne i Europa måler sig op imod, er der grund til at spidse øre. Især når faceliftet er mere end blot et par nye lygter og en ændret kofanger.

Nissan Qashqai i Genève >>>


2017 Genève Motor Show: Verdenspremiere

Hyundai i30 Wagon - Elegant og alsidig

Den nye Hyundai i30 har fået en flot modtagelse overalt. På Genève Motor Show præsenterer man så stationcar versionen af den nye i30, som siden lander hos de forhandlere først på sommeren.

Hyundai i30 Stationcar i Genève - læs mere >>>


2017 Genève Motor Show:

BMW 5-serie Touring samt eksklusivt

interview med BMW's topchef

Den største BMW nyhed i Genève er den nye stationcar udgave af 5-serien. I Genève fik vi også et yderst eksklusivt interview med ingen ringere end BMW-chefen Hildegaard Wortmann og emnet var elektrisk mobilitet. Vi bad hende bl.a. redegøre for to essentielle emner.

BMW i Genève >>>


2017 Genève Motor Show:

Mitsubishi Eclipse Cross

Længe ventet ny SUV - lander om et lille års tid

Det vil være synd at sige, at det er sprøjtet ud med nyheder fra Mitsubishi i de seneste år. Så i sagens natur er man begejstret, når der så sker noget nyt hos den japanske bilfabrik, der ikke mindst er kendt for at bygge nogle eminente firehjulstrukne biler.

Mitsubishi Eclipse Cross i Genève >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt