- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR NETRADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: Renault Zoe Z.E.40 R90 Intense

Fin bil – men politikerne har slukket lyset

Allerede da Renault Zoe i 2013 indtog bilmarkedet var der dømt succes. Nu er den blevet endnu bedre, med langt større kapacitet. Kun i Danmark er den fine kompakte Zoe ingen reel option, uanset hvor meget Renault og el-leverandørerne anstrenger sig. Det er ikke deres skyld – årsagen er de danske politikere, der øjensynlig ikke har set lyset, i hvert fald ikke det elektriske.

Renault Zoe Z.E.40 R90 test - læs mere >>>


Biltest: Opel Zafira Innovation 2,0 CDTi 170 hk

Fleksibel, velfungerende og prisattraktiv

Fleksible biler er herlige, i hvert fald hvis man har brug for deres muligheder. Men det er ikke altid det morsomste, på en blæsende, kold og fugtig vinterdag at forvandle bilen, så man kan udnytte dens fleksibilitet. Det er nemlig ofte manuelt arbejde og så kræver det, at brugen er gennemtænkt. Det er den i den nye Opel Zafira.

Opel Zafira 2,0 CDTi test - læs mere >>>


First World Testdrive: Den helt nye Honda Civic

Hondas absolutte pletskud

Honda satte sig et mål, da man skulle udvikle den 10. generation af den populære Civic model: Den skulle være helt igennem ny, man ville ramme det, Honda især er kendt for. Og når der er en klar målsætning, er det også let at konstatere om målet bliver nået. Det er det blevet. Den nye Honda Civic er et regulært pletskud.

First World Test: Honda Civic Del 1 - læs mere >>>


First World Testdrive: Honda Civic

Den klæber til vejen

Den nye Honda Civic er skabt med en klar intension: Den skal sætte målestokken for køreegenskaber i mellemklassen. Det gør den. Faktisk kører den så godt, at den langt henad vejen er på niveau med den med rette meget priste Alfa Romeo Giulia. Italieneren er blot en større bil og koster næsten det dobbelte af en Civic. Det sætter tingene i relief.

First World Test: Honda Civic Del 2 - læs mere >>>


Biltest: Jaguar XF 3,0 V6 AWD

Jaguar XF S 3,0 V6 S/C AWD

Guf for passionerede Jaguar fans

En Jaguar køber man ikke, blot fordi man skal have en luksuøs bil at køre i. En Jaguar har en historie, den har en arv. Men de mange fornyelser, Jaguar har bragt på banen i de senere år, stemmer de nu også med arven og historien? Det spørgsmål behøver man ikke være urolig for svaret på, når det gælder den højpotente store Jaguar XF med 380-hestes 3-liters V6 i maskinrummet.

Jaguar XF S 3,0 V6 S/C AWD test - læs mere >>>

First Nordic Testdrive: MINI Countryman

Countryman på glat is kommer ikke på glatis

Når den helt nye MINI Countryman kommer på markedet i Danmark d. 12. februar er der tale om en bil, som i den grad vil appellere til danske bilkøbere. Vi er sikre på, at når inkarnerede MINI fans har vænnet sig til tanken, vil de også kunne trives med den nye bil. Den har nemlig egenskaber som en MINI skal have det. Køreegenskaber ikke mindst.

First Nordic Test: MINI Countryman Del 2 >>>


First Nordic Testdrive: MINI Countryman

Magnum MINI med store muligheder

Det var ikke uden omtanke, at MINI i Norden valgte, at henlægge de første internationale prøvekørsler for nordiske journalister til…Norden. For der er en verden til forskel på, at prøve en højre-styret MINI Countryman med udgangspunkt i London, hvor andre journalister fik muligheden, og så at prøve den med rattet i den ”rigtige” side på nordiske vinterveje. Det i sig selv var godt gået.

First Nordic Test: MINI Countryman Del 1 >>>


Biltest: smart fortwo cabrio twinamic

Åben smart er smart – også om vinteren

Det virker måske ikke udpræget genialt, at prøvekøre en cabriolet om vinteren. På den anden side skal en cabriolet jo gerne kunne bruges året rundt. Ikke mindst i Danmark, hvor biler trods et par afgiftstilpasninger fortsat er store investeringer. Derfor er det smart, at gøre det. Og dobbelt smart er det, når bilen netop er en smart cabrio.

smart fortwo cabrio test - læs mere >>>


Biltest: Ford Edge Sport 2,0 TDCi PS6 iAWD

Magnum SUV med kant

På en måde virker den overvældende. Stor, næsten pompøs. Men egentlig er dimensionerne ikke SÅ voldsomme. Men en Ford Edge ER en stor SUV og den er skabt som amerikanerne vil have sådan en. Ikke så mærkeligt, at den først i den nye generation (den 2.)er kommet til Europa – den hidtidige ville nok ikke have slået an.

Ford Edge Sport iAWD test - læs mere >>>


Biltest: SsangYong LUVi Free 1,6L Diesel 2WD

Nyt og rummeligt koreanske alternativ

Det er omkring 10 år siden, at SsangYong sidste gang blev importeret til Danmark men nu kan bilerne igen købes i Danmark. Og SsangYong LUVi rammer direkte ind i den bilkategori, som såvel europæere som helhed og danskere i særdeleshed har kastet sig over. De kompakte SUV’er eller crossovere.

SsangYong LUVi 1,6L 2WD test - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt