- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR NETRADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdenspremiere: Helt ny SEAT Ibiza

Mesteren i rummelighed viser vejen

Med en helt ny og rummelig platform viser den ligeså helt nye SEAT Ibiza vejen for de kommende kompaktbiler i VW-Gruppen. En helt ny platform har gjort det muligt for ”mesteren i rummelighed” over dem alle, at tilbyde endnu mere rummelighed, simpelthen fordi den nye teknik gør det muligt.

SEAT Ibiza verdenspremiere Del 1 - læs mere >>>


Verdenspremiere: Helt ny SEAT Ibiza

Kompakt platform med store muligheder

Den helt nye SEAT Ibiza, som SEAT netop har lanceret ved en pompøst anlagt lancering i hjembyen Barcelona, er den første bil i VW gruppen, som er skabt på den nye MQB A0 platform. Platformen er bredt defineret og inkluderer mere end blot hjulophæng.

SEAT Ibiza verdenspremiere Del 2 - læs mere >>>


First World Testdrive: Nissan Micra

Nissan Micra skifter stil

Da Nissan i sin tid præsenterede den helt nye Nissan Juke sagde den samlede verden: Wow. Nu har vi kørt den nye Micra og det bliver oplevelsen bestemt ikke anderledes af.

First World Test; Nissan Micra Del 1 - læs mere >>>


First World Testdrive: Nissan Micra

Dynamisk og attraktiv i enhver forstand

Det er modigt at ændre en bilmodels karakter totalt. Men Nissan skal nok lykkes med deres forehavende: Bilen ser godt ud, den er dynamisk og tiltrækkende – og så kører den ligeså godt som forgængeren.

First World Test: Nissan Micra Del 2 - læs mere >>>


First World Testdrive: Hyundai i30

Gennemgribende ny i modent design

Den nye Hyundai i30, som rammer de danske landeveje i begyndelsen af april, er en gennemgribende ny bil. Udvendigt er den ikke til at genkende som en Hyundai i det nye modne design og ligesådan indvendigt.

First World Test: Hyundai i30 - læs mere >>>


First World Testdrive: Hyundai i30

Hyundais fuldtræffer:

Folkevogn til det europæiske folk

Hyundais helt overordnede budskab i forbindelse med lanceringen af den helt nye Hyundai i30 er, at den er en ”Peoples Car”. Det er vel ret beset det nærmeste, man sprogligt kan komme en international version af ”Folkevogn” og det er præcis, hvad Hyundai har skabt.

First World Test: Hyundai i30 - læs mere >>>

Biltest: Ford Ka+ 1,2 Ti-VCT 85 hk Ultimate

Plus til Ford Ka

Med den nye Ford Ka+ har Ford taget konsekvensen fuldt ud af tidens tendens til, at småbiler ikke sælges i samme omfang som de gjorde. Den bil-kategori, som både europæiske og også danske bilkøbere har kastet sig over er de såkaldte B-segment biler, altså de lidt større minibiler. Sådan en er Ford Ka+.

Ford Ka+ test - læs mere >>>


Biltest: Mercedes-Benz CLA shooting brake

Skud i udviklingen

Egentlig var det mest fordi vi godt ville prøve en Mercedes-Benz CLA shooting brake på en længere tur, at den igen kom under lup. For egentlig var der tale om eksakt samme konfiguration som den, vi tidligere havde prøvet. Men det skulle vise sig, at udviklingen ikke har stået i stampe siden sidst.

Mercedes CLA shooting brake test - læs mere >>>


Privatleasing: Jaguar og Land Rover

udbygger konceptet kraftigt

Køb af ny bil handler ikke alene om valget af det rette køretøj. Også økonomien spiller en stor rolle. Jaguar stak en føler ud med privatleasing tilbud på Jaguar XE – nu udvides viften af tilbud både for Jaguar og Land Rover modeller.

Læs mere om Jaguar Land Rover privatleasing >>>


Dakar 2017 – Dag 13: Dakar er forbi

Peterhansel vinder sin 13. sejr

– Sunderland sin første

Dakar 2017 er forbi. Et af de mest krævende og udfordrende Dakar rallyes i løbets 39 årige historie. Og hvem står øverst på skamlen i Argentinas hovedstad, Buenos Aires? Naturligvis Stéphane Peterhansel, side om side med sin co-driver gennem alle årene på fire hjul, Jean Paul Cottret. Sejren var Peterhansels 13. Dakar-triumf, hans syvende i bil, hans anden for Peugeot.

Dakar 2017 - 14. januar - læs mere >>>


Dakar 2017

- genoplev rallyet dag for dag

Stéphane Peterhansel vandt i Peugeot 3008 DKR sin 13. Dakar-sejr i 2017, men hvordan var forløbet egentlig undervejs. Vi fulgte rallyet dag for dag (men sprang de dage over, hvor etapen var aflyst - vejret var ofte fuldstændig kaotisk).

2017 Dakar - dag for dag >>>


Mere forsidestof >>> 

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt