- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere forsidestof >>>


HØR RADIO:


Er du et menneske på farten, så besøg Rejseradioen.dk - her er både fotos, tips og gode links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biltest: Volvo V60 D3 M/T Momentum

V60 på tilbud

Hvad er idéen i, at prøvekøre en bilmodel, som står for et generationsskifte? Ganske enkelt: Volvo har taget en konsekvens af markedet og reduceret prisen på V60 modellen gevaldigt, og det sætter den helt automatisk i et nyt lys.

Volvo V60 D3 Momentum test - læs mere >>>


Biltest: SEAT Ibiza Xcellence 1,0 TSI 95 hk

Overraskende god

Hvis overskriften skal have nogen mening, må vi tilstå, at vi udmærket vidste, at den helt nye SEAT Ibiza var overraskende god, da vi var ude at køre i den for første gang på dansk asfalt. Allerede de første internationale prøvekørsler i begyndelsen af maj havde nemlig afsløret, at den nye kompakte SEAT ikke blot så godt ud, men også kørte temmelig godt.

SEAT Ibiza 1,0 TSI 95 hk test - læs mere >>>


First World Test: Opel Insignia Country Tourer

Nyt flagskib giver løfter Opel til nye højder

Helt bogstaveligt løfter den nye Opel Insignia Country Tourer mærket til nye højder. For frihøjden er forøget med 2,5 cm i forhold til Sports Tourer udgaven. Men den gør det også i overført betydning, for den løfter mulighederne til nye højder i kombination med effektive køreprogrammer og firehjulstræk. Oven i det lancerer Opel også en ny 210 hestes biturbo dieselmotor.

First World Test: Opel Insignia Country Tourer 1 >


First World Test: Opel Insignia Country Tourer

Country Tourer med premium muligheder

Det første spørgsmål, der naturligt melder sig, når man hæver en bil 2,5 cm er: hvordan påvirker det køreegenskaberne? Hvad angår den nye Opel Insignia Country Tourer, som vi netop har prøvekørt på snoede og udfordrende bjergveje i det vestlige Schweiz, er det korte svar: den er i hvert fald ikke blevet dårligere.

First World Test: Opel Insignia Country Tourer 2 >


First World Testdrive: Volkswagen T-Roc

Klippefast satsning: VW vil rocke med de unge

Målsætningen er helt klar: Men den nye kompakte sports-crossover/SUV, T-Roc, har Volkswagen stillet skarpt på de unge. Frækkere og smartere end søstermodellen Audi Q2 og oven i det ganske velkørende og funktionel, er der dømt succes fra begyndelsen, når den nye bil lanceres herhjemme i begyndelsen af december.

First World Test: VW T-Roc Del 1 - læs mere >>>


First World Testdrive: Volkswagen T-Roc

Over stok og sten i den nye ungdomsmagnet

Det mest overbevisende ved det først møde med og den første køretur bag rattet af den nye VW T-Roc i forbindelse med de første internationale prøvekørsler i det klipperige landskab nær det europæiske fastlands vestligste punkt, var bilens alsidighed.

First World Test: VW T-Roc Del 2 - læs mere >>>


 

Formel E - sæson 4 - 2017/2018

Fremtiden er her nu

I weekenden d. 2.-3. december går starten på 4. sæson i verdens mest innovative motorsports-mesterskab, det internationale FIA Formel E mesterskab. Foran de 10 teams og de i alt 20 af verdens bedste racerkørere ligger en sæson på 14 ePrix’er, afviklet i storbyer på 5 kontinenter, med endnu mere power og med opbakning fra flere store bilfabrikker end nogen anden løbsserie kan mønstre.

Formel E 2017/18: Fremtiden er her nu >>>


Formel E - sæson 4 - 2017-18:

Renault og Audi mod resten

I de sidste to sæsoner har det især været Renault og Audi, der stod for underholdningen i kampen om Formel E mesterskabet. Senest vandt Renault team-mesterskabet mens Audis Lucas di Grassi vandt kørernes mesterskab. Der er mange forventninger til, at de to også vil være med i toppen i den kommende sæson, men omvendt er det slet ikke utænkeligt, at de øvrige teams vil presse de to topspillere.

Formel E 2017/18: Renault og Audi mod resten >>>


Formel E - sæson 4 - 2017-18:

14 løb på 5 kontinenter

Når 4 sæson i det internationale Formel E mesterskab flages i gang i weekenden d. 2.-3. er der ikke færre end 14 løb på 5 kontinenter på programmet. Der lægges ud i Hong Kong på en bane, hvor man med succes startede i 2016, men denne gang køres der løb over to dage.

Formel E 2017/18: 14 løb på 5 kontinenter >>>


Biltest: Opel Crossland X 1,2 T Innovation

Pletskud og crossover i enhver forstand

Årets store begivenhed indenfor bilverdenen er PSA koncernens køb af Opel. Det hæderkronede tyske Opel-bilmærke er nu i familie med de ligeså hæderkronede Peugeot og Citroën-biler og også deres eksklusiv-mærke, DS. Men allerede for fem år siden påbegyndte PSA og det da GM-ejede Opel udviklingssamarbejdet om bl.a. den nye Opel Crossland X og søsterbilen Citroën C3 Aircross.

Opel Crossland X test - læs mere >>>


Biltest: Volvo XC60 D5 AWD Inscription

Top teknik for alle pengene

Volvo kan det dér med teknikken. Det har de vist ved utallige lejligheder. Det er også helt tydeligt i en bil som den helt nye XC60, der bl.a. byder på en avanceret undervogn. Forudsat man vil betale for det. For selv i en verden med afgifts nedsættelser koster en XC60 mange penge, ikke mindst den her prøvekørte top version.

Volvo XC60 D5 AWD test - læs mere >>>


PACE: Opel/PSA strategi udmelding:

Opel er tysk – og nu skal der arbejdes

Fra såvel PSA’s som Opels topledelse var udmeldingen klar på den længe imødesete strategi presse konference på Opels hovedsæde i Rüsselsheim: Opel skal være tysk, måske endda mere tysk end mærket har været i mange år, men der skal arbejdes intensivt, hvis man vil nå målene. Planen er betegnende døbt "PACE".

Opel og PSA strategiplanen - læs mere >>>


Mere forsidestof >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt