- dit motormagasin på nettet i samarbejde med danske radiostationer

Hør motorprogrammet hver uge - klik hér og se hvordan

 

Forsiden Nyheder Biltest Motorsport Diverse Kort nyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Biltests


 Biltest arkiv Flere prøvekørsler >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi Eclipse Cross 1,5 Intense FWD

Premium følelse i ny Mitsubishi SUV-Coupé

Nogen vil hævde, at Mitsubishi Eclipse Cross er den sidste ”ægte” Mitsubishi, efter at den japanske fabrik er blevet en del af Nissan-Renault koncernen. Hvis det er tilfældet, slutter man æraen med manér. Det grænser til en premium følelse, når man kører i den nye bil.

Mitsubishi Eclipse Cross FWD test - læs mere >>>


SEAT Ibiza FR 1,5 TSI 150 hk EVO

Prikken over i’et

Da vi for et lille halvt års tid siden prøvekørte den sportslige SEAT Ibiza FR, var det med den lille 115 hestes 3-cylindrede motor, vel vidende, at der var en kraftigere version på vej. Den store forskel glædede vi os allerede dengang til at opleve, altså muligheden for endnu flere kræfter.

SEAT Ibiza FR 1,5 TSI EVO test - læs mere >>>


BMW X3 M40i

Kraftfuld SUV giver sin egen mening

Egentlig er en SUV skabt som en semi terrængående bil. Det er også grundtanken bag BMW X3, gætter vi på. Når man så lægger en 360-hestes turbomotor i maskinrummet og lader motorsportsafdelingen stramme affjedringen op, rejser det spørgsmålet: Giver det mening?

BMW X3 M40i test - læs mere >>>


KIA Stinger GT-Line 2,0 T-GDI RWD

Iøjefaldende og velfungerende

KIA Stinger er et statement fra KIA om, at KIA kan mere end producere overkommeligt prissatte brugsbiler. Den er imidlertid blevet til mere end et blot et signal til omverdenen, for den lever helt op til sit iøjefaldende design og fine specifikationer.

KIA Stinger 2,0 T-GDI RWD test - læs mere >>>


KIA Niro 1,6 GDI PHEV Advance

Grunden til KIAs plug-in succes hedder Niro

KIA er ikke Danmarks mest købte bilmærke, om end de hænger meget godt på. Men når det kommer til de såkaldte plug-in hybrider, også kaldet opladningshybrider, er KIA førende på markedet – foran eksempelvis de også populære VW Golf GTE. Det skyldes måske viften af opladningsalternativer, men én model står for størstedelen af succesen: Niro PHEV.

KIA Niro PHEV plug-in hybrid test - læs mere >>>


 

Alfa Romeo Stelvio 2,2 Ds 180 hk RWD Edizione

Den er alle pengene værd

Ofte er det sådan, at køber man en bil med en anden motor, er det det, man får, altså en bil med en anden motor. Når det gælder Alfa Romeo, og det har vi erfaret også med andre af den navnkundige italienske bilfabriks biler, får man meget mere end blot en anden motor. Man fristes i blandt til at sige, at får en helt anden bil.

Alfa Romeo Stelvio 2,2 Ds RWD test - læs mere >>>


KIA Picanto 1,0 GT-Line

Sport er mere end rå power

Det er måske en smule ”overkill” at hæfte en GT-betegnelse på en bil med blot 67 hestekræfter til rådighed, når det går hårdt for sig. Men i tilfældet KIA Picanto GT-Line er de tilladeligt, for sport er mere end hestekræfter. Køreegenskaber er en anden vigtig ingrediens, og de er fremragende i den kompakte KIA.

KIA Picanto GT-Line test - læs mere >>>


Jaguar XF Sportbrake 2,0 250 hk aut. RWD

Funktion og køredynamik i skøn forening

Det er ikke det letteste i denne verden, at forene køredynamik med praktisk funktionelle egenskaber og en høj grad af kørekomfort. Men Jaguar har gjort det med den store XF Sportbrake, en bil, der med sin fem meters længde virkelig ER stor.

Jaguar AF Sportbrake RWD test - læs mere >>>


Dacia Duster 1,5 dCi 110 4X4 Prestige

Vellykket løft til Renaults ærlige billigbil

Dacias mest populære model, Dacia Duster, er blevet opdateret. Visuelt har den fået et væsentligt løft og funktionelt ligeså. Den er blevet langt skarpere, mere attraktiv og tiltrækker sig opmærksomhed i en grad, som forgængeren ikke kom i nærheden af. Og den store opmærksomhed er fuldt berettiget, ikke mindst fordi det er lykkedes Dacia i Danmark at slå mærkets position som Renaults billigbiler fast med 7-tommer søm.

Dacia Duster 1,5 dCi 4X4 test - læs mere >>>


Alfa Romeo Giulia 2,0 TB 280 hk Q4 aut. Veloce

Veloce giver mening

Tænk, hvis en britisk bilfabrik gav en hurtig bil efternavnet ”Speed”. Eller en tysk fabrik kaldte en bil for ”Schnell”. Det ville være underligt. Men italienerne har andre normer: For dem er det helt naturligt, at kalde en Alfa Romeo Giulia ”Veloce”. Det betyder hurtig. Sådan! Hvis man altså skulle være i tvivl.

Alfa Romeo Giulia 280 hk Veloce test - læs mere >>>


Flere prøvekørsler >>>

Motorsiden.dk udgives og redigeres af Søren Clauding

© Motorsiden: Søren Clauding. Kontakt